Nieuws

Nieuws

High over Hilversum 2021 Tandemsprongen
 
Skydive Hilversum organiseert op donderdag 16 en vrijdag 17 september High over Hilversum 4.0!!!
 
Speciaal voor deze happening vliegen we een C208 over naar Hilversum. Op beide dagen hebben we beschikking tot 12.000ft aan luchtruim en dat betekent mogelijkheden!!!
Skydivers van alle niveaus zijn welkom!
Je kunt werken aan brevet eisen en er zijn coaches voor FS, FF en 1on1 sprongen.
Samen met je maatjes FS'en of CRW formaties maken boven het prachtige Nationaal Park Heuvelrug? Get your camera's ready!
 
Ben je nog geen skydiver maar ben je wel geïnteresseerd, dan is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met deze unieke sport. Zet de eerste stap en maak een tandemsprong met de Loosdrechtse plassen als achtergrond. Uiteraard vertellen we je graag over de mogelijkheden om een opleiding tot skydiver te volgen bij één van de gezelligste dropzones van Nederland!
 
Sportspringers kunnen zich via deze link aanmelden:
https://forms.gle/kSJgmiRkBKT159hg9
 
Durf jij op donderdag 16 en vrijdag 17 september de sprong van je leven te maken. Op deze dagen vindt de 4de editie van High over Hilversum plaats.
Een fantastisch evenement waarbij parachutisten van extra hoog mogen springen.
 
Door de extra hoogte heb je de unieke kans om een tandemsprong te maken boven de Loosdrechtse plassen en Nationaal Park Heuvelrug.
 
Je wordt op het paracentrum ontvangen door onze instructeurs die je precies vertellen hoe alles in zijn werk gaat. Na een korte introductie nemen we je in een Cessna 208 (caravan) mee naar een hoogte van meer dan 3 kilometer. Veilig verbonden aan onze instructeur maak je dan een vrije val van ongeveer 50 seconden waarna de parachute zich opent en je rustig kunt genieten van de omgeving.
 
Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
Beschikbare opleidingsdata

Beste bezoeker,

Je bent geïnteresseerd om bij ons een cursus tot skydiver te volgen, dit doe je via de Static Line methode op Skydive Hilversum.

Inschrijven is mogelijk via de rode knop op de homepage van onze website.
Maar het kan zijn dat sommige datums al vol zijn. Zie hieronder de lijst van beschikbare datums waarvoor je je nog kan aanmelden.

  • 20 en 21 augustus
  • 10 en 11 september – english course
  • 24 en 25 oktober
  • 11 en 12 december

We zien graag je inschrijving binnenkomen.

Skydive Hilversum en Corona-maatregelen

Skydive Hilversum gaat weer open!

Inmiddels bieden de corona maatregelen genoeg ruimte om het reguliere springen weer op te starten. Dit betekent ook dat we weer gaan beginnen met de opleidingen.

We hanteren het door de KNVvL opgestelde protocol. Er gelden een aantal voorwaarden als je bij Skydive Hilversum gaat springen. 

Belangrijkste punten:

  • Er is een beperkt aantal mensen toegestaan op locatie.
  • Je meld je van te voren aan als je wilt springen.
  • Zorg dat je een mondmasker of buff bij je hebt.
  • Je bent corona klachten vrij.

Sportspringers kunnen zich per dag aanmelden via deze link:

https://forms.gle/nrbzaMvNcNyv6nyS6

Zorg dat jij je op tijd aanmeld want vol is vol. Zodra het vol is wordt je hiervan op de hoogte gebracht.

Als je niet bent aangemeld ben je ook niet welkom!

Personen die zich hebben ingeschreven voor een (herhalings)opleiding hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Op de dag van je opleiding laat je weten dat je corona klachten vrij bent.

Mocht je wel klachten hebben dan kom je niet. Voor de springdag kan dat door een mail te sturen aan penningmeester@skydivehilversum.nl. Op de dag is dit te doen door te bellen met de club via: 035 – 577 18 49.

High over Hilversum 2020

Op donderdag 24 september en vrijdag 25 september vindt de 3de editie van High over Hilversum plaats.
Een geweldig evenement waarbij parachutisten twee dagen lang van extra hoog mogen springen op vliegveld Hilversum.

Dankzij die extra hoogte is het ook mogelijk om een tandemsprong te maken met prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen en het Nationaal Park Heuvelrug. Een unieke kans dus!

Durf jij die sprong te wagen? Je wordt op het paracentrum ontvangen door onze instructeurs die je precies vertellen hoe alles in zijn werk gaat. Na een korte introductie nemen we je in een Cessna 208 (caravan) mee naar een hoogte van meer dan 3 kilometer. Veilig verbonden aan onze instructeur maak je dan een vrije val van 30 seconden waarna de parachute zich opent en je rustig kunt genieten van de omgeving.

Skydive Hilversum organiseert op donderdag 24 en vrijdag 25 september High over Hilversum 3.0

Speciaal voor dit evenement vliegen we een C208 over naar Hilversum. Op beide dagen hebben we beschikking tot 12.000ft aan luchtruim en dat betekent mogelijkheden!!!

Skydivers van alle niveaus zijn welkom!
Je kunt werken aan brevet eisen en er zijn coaches voor FS, FF, canopy coaching en TRIP sprongen.
Samen met je maatjes FS'en of CRW formaties maken boven de prachtige Utrechtse Heuvelrug? Get your camera's ready!

Ben je nog geen skydiver maar ben je wel geïnteresseerd, dan is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met deze unieke sport. Zet de eerste stap en maak een tandemsprong met de Loosdrechtse plassen als achtergrond. Uiteraard vertellen we je graag over de mogelijkheden om een opleiding tot skydiver te volgen bij één van de gezelligste dropzones van Nederland!

Jij bent er toch ook bij?